Home

Quickscan

Twintig vragen om je relatie onder de loep te nemen. Twintig vragen over de belangrijkste ingrediënten voor een gezond huwelijk. Anoniem en gelijk uitslag!

Onderhoud voor je huwelijk

Koop een mooie auto, en je zult hem zeker goed onderhouden. Je bent er trots op en het komt je duur te staan als je kleine gebreken niet op tijd verhelpt. Ons huwelijk, een prachtig geschenk, heeft ook onderhoud nodig. Gebrek aan investering en niet verhelpen van mankementen gaat je opbreken. Wél investeren en je verdiepen in elkaar geeft juist een stevige band en een gelukkig huwelijk. Ga de uitdaging aan en ga voor een onderhoudsbeurt van je huwelijk met één van onze producten.

Uitgebreide relatiescan

Hoe staat het er voor met ons huwelijk? Een uitgebreide, objectieve scan licht jullie relatie door. Inclusief eenmalig gesprek.

Cursus ‘Houd me vast’ (kantoor)

Werk aan een goede, stevige band in je huwelijk door zicht te krijgen op jullie eigen patronen. Vier avonden op kantoor en opdrachten thuis.

Cursus ‘Houd me vast’ (digitaal)

10 lessen om jullie persoonlijke patronen te leren kennen en jullie band te verstevigen. Met leeswerk, filmpjes en opdrachten.

Huwelijkstoerusting en Marriage Workshop

Er is huwelijkstoerusting voor in je kerkelijke gemeente, maar je kunt je ook zelf inschrijven voor een actieve marriage workshop.

Relatie APK in de gemeente

Hoe blijft u als kerk in gesprek met echtparen die al langer getrouwd zijn? Wij denken graag met u mee.

Verdieping

Het laatste nieuws over huwelijk en relaties in de diverse media.

Hulpverlening voor je huwelijk ​

Zelfs ondanks trouw onderhoud kan het voorkomen dat je auto naar de garage moet, om weer de weg op geholpen te worden. Schade uit het verleden, een ongeluk, er kunnen veel redenen zijn. Dit geldt ook voor ons huwelijk. Gelukkig is er bij De Vluchtheuvel veel expertise te vinden op het gebied van relatietherapie.

Emotionally Focused Therapy (EFT-therapie)

We raken elkaar als echtpaar nogal eens kwijt, als onze hechtingsangst geraakt wordt. Zie en hoor je mij wel echt? En ben ik wel goed genoeg voor jou?

Contextuele hulpverlening

Bij veel relatieproblemen spelen spanningen richting (schoon)ouders op de achtergrond. De contextuele therapie neemt dit mee.

Seksuologische hulpverlening

De Vluchtheuvel biedt zowel in groepsverband als individueel hulp bij allerhande problemen op seksueel gebied.

Systeemtherapie

Een probleem heb je nooit alleen. Er zal altijd een wisselwerking zijn met de rest van het gezin. De systeemtherapie ziet dit als krachtbron.

Relatie- gezinstaxatie

Een taxatie van hulpvraag d.m.v. drie gesprekken bij complexere problematiek en meerdere betrokkenen, zoals bijvoorbeeld een gezin.

SAMEN – verder na overspel

Een online-programma van vijf modules voor echtparen die verder willen na “vreemdgaan”. Met of zonder hulpverlener.

Mediation

Bij mediation werkt een onafhankelijke bemiddelaar met de partijen aan een voor iedereen aanvaardbare oplossing.

Wij gebruiken cookies om onze site en onze service te optimaliseren. Bekijk cookiestatement.